CARE-I PROVOCAREA?

Ne dorim recrutarea unui nou val de Brand Ambassadors, care să fie încrezători și carismatici și să urmărească o continuă evoluție din punct de vedere profesional și personal. Ceea ce căutăm este un profil de persoane cu vârsta de peste 18 ani, care sunt interesate să își dezvolte abilități precum tehnicile de vânzare, comunicarea eficientă, asertivă și empatică și – de ce nu – chiar încrederea de sine.

Dacă simți că provocarea asta este pentru tine și că ai ce învăța și oferi, te așteptăm să completezi formularul “Candideaza” aici!


DE CE SĂ FII TU UN BRAND AMBASSADOR?

Motivele sunt multe.
Pe scurt, pentru că ai avea un job stabil, cu un salariu atractiv și pentru că ți-ai dezvolta multe aptitudini extrem de valoroase în evoluția ta profesională și personală. Pe larg, dacă vrei să înveți să vinzi mai bine, să îți găsești cuvintele în fața unei mulțimi care nu pare impresionată de nimic niciodată, să afli mai multe despre tine în relație cu ceilalți și să ai o activitate care ți se potrivește indiferent de statut sau experiență, atunci ăsta e jobul pentru tine. Ai între 18 și nu-contează-câți ani? Ești student sau cu o experiență de peste 5-6-X ani în IT/cosmetică/advertising sau orice-alt-domeniu? Vei găsi ce-ți dorești de la jobul de Brand Ambassador.


Accepta provocarea! Afla de aici multe despre pozitia de brand ambasadori sau coordonator echipa brand ambasadori si aplica direct!

URMARESTE-NE