sigla city promotion
 
 
 
 Pe scurt
Stim ce inseamna presiunea, termenele-limita, micile detalii si elementul-surpriza. Pe de alta parte, cunoastem relaxarea, ambitia, succesul si cat conteaza un zambet la mometul potrivit.
Stim ca atunci cand lucrezi cu oamenii trebuie sa iti doresti sa ajungi sa le cunosti preferintele si sa fii intotdeauna cu un pas inainte in ceea ce priveste surprinderea lor.
Stim ca este usor ca colaborezi cu cineva care isi doreste acelasi rezultat ca tine, care face totul sa para realizabil fara eforturi prea mari.
Si mai stim ca atunci cand faci ceea ce iti place la fel de mult ca noua, este aproape imposibil sa nu iasa de fiecare data ceva de calitate.

De unde am plecat
Totul a inceput intr-o frumoasa zi in Timisoara anului 2001, cand am inceput timizi, dar increzatori, ca agentie de hostess si leasing de personal.
In urmatorii 2 ani a trebuit sa demonstram ce putem pe piata si eforturile ne-au fost pe deplin rasplatite prin castigatrea contului Philip Morris. Anul 2003 ne-a mai adus o realizare cu care ne mandrim: sediul operational din Bucuresti a fost inaugurat si astfel ne-am extins acoperirea la nivel national.
Pentru ca am dorit sa ne continuam traditia reusitelor din doi in doi ani, 2005 ne-a adus al nostru "Million dollar baby" in momentul in care am atins cifra de afaceri de 1 milion de Euro.
2008 s-a tradus pentru noi prin "Location, location, location!", fiind anul in care am deschis birourile regionale la Constanta si Iasi.
Unde-s multi, business-ul creste, asa ca numarul de angajati a atins apogeul in anul 2009.
La cei 10 ani impliniti, 2011 ne-a gasit mai intelepti, mai veseli, mai puternici si deschisi catre noi provocari interesante.

Cum ne organizam
Suntem acolo unde vrei sa fim. Ne vei gasi in sediul nostru principal din Bucuresti, intr-unul dintre birourile noastre regionale din Timisoara, Constanta, Iasi. Dar si in orice oras resedinta de judet, unde avem cel putin un Team Leader care pregateste si implementeaza proiectele desfasurate la nivel local.
Si pentru ca ne place transparenta, o sa iti aratam exact care este structura noastra, prin intermediul Schemei Organizationale.

(click pentru marire)

Cine suntem
Oameni care isi dovedesc experienta, care isi pun in practica ideile, care stiu sa se bucure de succes.
Traim cu mare intensitate fiecare proiect, pentru ca ne ajuta tineretea si entuziasmul. Asa ca avem de unde sa lasam cate o parte din noi fiecaruia dintre cei cu care colaboram si ne permitem sa ne implicam cat mai mult in sustinerea activitatii acestora.
Pretuim valoarea timpului si nu ne place sa il vedem irosit. De aceea, fiecare clipa se transforma intr-o oportunitate si fiecare oportunitate trebuie sa devina o noua realizare.
Cunoastem importanta contactului direct. Ne place sa interactionam cu oamenii, sa ii observam, sa ii formam. Discutam, ne spunem parerea, castigam increderea.
Invatam zi de zi. De la colaboratorii nostri, din interactiunile in echipa, din greseli, din rezultate bune, din actiunile celorlalti si ale noastre.
Pentru a creste tot mai mult.

 
Copyright - City Promotions 2005 - 2011. Toate drepturile rezervate City Promotions      Creat de: My Web Master
Hit Counter
Hit Counter