sigla city promotion
 
 
 
Campanii integrate:

     - Concept si strategie programe de marketing on si off trade

     - Implementare :
         Promotii in store
Cunoastem, analizam, estimam, activam, recrutam, instruim.
Totul pentru ca tie sa nu iti ramana decat sa alegi din gama noastra larga de servicii in store ceea ce este cel mai potrivit pentru afacerea ta (informare la raft, vanzare cu premiere, demonstratii, mascote etc...)

         Promotii in HoReCa
Suntem unde trebuie, asiguram logistica si resursele umane.
Mai mult decat atat, ne asiguram de buna desfasurare a oricarui eveniment in parte, care va ramane cu siguranta in atentia publicului pentru mult timp.

         Caravane
Pleci la drum? Venim cu tine!
Daca iti doresti o activitate de tip "caravana", vom avea grija sa iti punem la dispozitie resursele umane necesare si sa obtinem pentru tine toate aprobarile la nivel local.

         Distributii stradale
Daca te-ai decis sa iesi in strada, te sustinem!
Aprobari locale, recomandari de zone si intervale orare, implementare, resurse umane sunt doar cateva din serviciile pe care ti le punem la dispozitie.

         Distributii in cladiri de birouri
Obtinem aprobarea si ne trimitem activele noastre echipe de promoteri sa se ocupe de restul. E atat de simplu pe cat pare.

         Drop mail
Dispunem de cele mai recente recensaminte si astfel reusim sa fim de fiecare data la curent cu toate noile constructii de blocuri de locuinte, pentru rezultate cat mai bune.

         Door to door
Personalul nostru porneste intotdeauna bine inarmat in activitatile door to door, cu o buna pregatire, cu informatii clare referitoare la numarul de gospodarii si numarul de contacte pe care il poate atinge si, bineinteles, cu un mare zambet

     - Leasing de personal
Gasim intotdeauna persoanele potrivite pentru activitatile potrivite. Voi va puteti ocupa in continuare de trainingul, organizarea si supervizarea activitatii lor, iar noua ne ramane sa le facem plata salariilor pe baza pontajelor primite.

Evenimente
Suntem nerabdatori sa surprindem placut publicul, indiferent care ar fi el. Avem o reteta secreta, al carui ingredient principal este intelegerea personalitatii brandului sau a companiei care apeleaza la efervescenta noastra fara limite.
     - B2B
     - B2C
     - B2E

Merchandising
Pentru servicii de calitate, ai nevoie de parteneri pe masura. De aceea, din 2008, City Promotions a transformat departamentul de merchandising intr-o companie specializata in acest tip de servicii.

Mystery shopper
Pentru noi, niciun serviciu care masoara bunul-mers al afacerii tale nu este un mister. La fel cum nici pentru tine nu vor ramane beneficiile imediate ale acestei activitati.

Programe Census
Pentru noi, niciun serviciu care masoara bunul-mers al afacerii tale nu este un mister. La fel cum nici pentru tine nu vor ramane beneficiile imediate ale acestei activitati.
Citypromotions Citypromotions Citypromotions Citypromotions


 
Copyright - City Promotions 2005 - 2011. Toate drepturile rezervate City Promotions      Creat de: My Web Master
Hit Counter
Hit Counter